سلام به دوستای گلم
قرار بود عکس دسرهام رو براتون بزارم ولی از غذاها عکسی ندارم باید ببخشید چون یادم رفت موقع شام انقدر سرم شلوغ شده بود که یادم رفت ولی دسرها چون بعد از غذا خورده شد دیگه وقت داشتم ازشون عکس بگیرم .
دسر اول دریای آبی
مرحله اول :
مواد لازم : برای تهیه کرم هلویی
شیر : 5/1 لیوان
نشاسته : 2 قاشق غذاخوری
شکر : 2 قاشق
پودر ژله هلویی : 1 بسته
طرز تهیه :
اول از همه نشاسته رو با مقداری آب سرد کاملا مخلوط کنید بعد به شیر اضافه کنید و بزارید روی گاز دائم به هم بزنید تا سفت بشه در همین حین شکر رو هم اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا مثل فرنی یا همون سس سفید که درست می کنید سفت بشه بعد که آماده شد بزارید خنک بشه .
پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید تا شفاف بشه بعد به کرمی که در بالا درست کردید اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد داخل دوتا پیرکس به اندازه مساوی بریزید و بزارید داخل فریزر تا سریع تر خودش رو بگیره .
مرحله دوم :
مواد لازم :
پودر ژله آبی : 1 بسته
پاستیل به شکل ماهی و شکلات های سنگی به میزان دلخواه
طرز تهیه :
بعد از اینکه یه خورده کرمی که در بالا درست کردیم خودش رو گرفت بیرون میاریم و پاستیل ها رو به شکل زیر که در عکس می بینید
و هر طور که دوست دارید بچینید و بعد پودر ژله آبی رو آماده کنید طبق دستور روی پاکت
و به اندازه 2 الی 3 قاشق روی پاستیل ها بریزید و بزارید که خودش رو دوباره داخل فریزر بگیره چون اگر همش رو بریزیم همه پاستیل ها میاد روی ژله بعد که دیدید پاستیل ها سفت شد بقیه مایع رو بریزید و بزارید داخل یخچال خودش رو بگیره .
دسر دوم دریای سرخ
مرحله اول : که مثل بالا هست و نصف مواد داخل پیرکس ریخته میشه و بعد مراحل پایین رو اجرا کنید .
مرحله دوم
مواد لازم :
پودر ژله قرمز با هر طعمی : 1 بسته
پاستیل به شکل ماهی در بالا
بیسکویت پتی بور : 1 بسته
کره : 100 گرم
طرز تهیه :
در مرحله قبل گفتم که کرم رو آماده کردیم و داخل دو تا پیرکس ریختیم در اینجا مرحله آماده کردن بیسکویت هست که کاملا با غذا ساز یا خرد کن به صورت پودر در میاریم و بعد کره رو داخل ماکروفر آب کرده و یا روی حرارت غیر مستقیم و به بیسکویت اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم و بعد روی کرم رو با این مواد کاملا میپوشونیم و بعد میزاریم داخل فریزر تا خودش رو بگیره و بعد ماهی رو روی اون می چینیم .
در این جا باید پورد ژله قرمز رو هم مثل دستور روی پاکت آماده کنید
و بزارید داخل فریزر یه خورده خودش رو بگیره نباید خیلی گذاشت که سفت بشه در حدی که خیلی شل نباشه و بعد یه مقدار روی بیسکویت که ماهی ها رو چیدیم
میریزیم و دوباره میزاریم داخل یخچال اگر به صورت شل بریزیم داخل بیسکویت میره و باعث نگه داشته نشدن ماهی ها میشه اگر مقداری داخل فریزر بزاریم و بعد روی ماهی ها بدیم بهتره بعد که ماهی ها روی بیسکویت سفت شدن باقی ژله رو میریزم و دوباره میزاریم تا خودش رو بگیره .
بعد که آماده شد نوش جان کنید .