آپ با خیال راحت

 

سلام دوستای گلم

الان که در خدمتتون هستم از شرکت همسری دارم آپ میکنم آخه امروز نیومدم شرکت یه کاری داشتم بعدشم با همسری اومدیم شرکتشون اینجا هم اینترنت هست و گفتم سریع به آپ کنم تا دق و دلی این چند روزه رو در بیارم درسته که از تو شرکت بالاخره یه جورایی آپ میزارم ولی اینجوری با خیال راحت نیست .

دیروز رفتم به این مسئول آی تی میگم چرا اینترنت انقدر سرعتش کمه میگه دستور مدیریت هست باید همه یکسان داشته باشن گفتم ولی اینطور نیست که بچه های پایین خیلی سرعتشون بیشتر از منه برای من باید صبح باید یه پنجره رو باز کنی تا عصر لود بشه گفت فعلا که اینطوریه کاریش نمیشه کرد تو دلم گفتم آره ارواه شکمت تو گفتی و منم باور کردم همه سرعت رو برای خودشون گذاشتن که بشینن بازی کنن برای بقیه رو کم کردن .

بالاخره منم اومدم شرکت همسری و اینجا آپیدم .

اگر می بینید نمیتونم براتون کامنت بزارم بخاطر این شرکت لعنتی هست نمیشه فقط میتونم وبلاگهاتون رو بخونم ولی امروز از اینجا میام به همتون سر میزنم .

فعلا بای تا آپ بعدی

دوستتون دارم

کته قالبی با خوراک ذرت

سلام دوستای گلم

 

اگر می بینید کمتر بهتون سر میزن بخاطر اینترنت هست انقدر سرعتش کمه که اصلا نمیتونم صفحات نظرات رو باز کنم همین الان هم این پست رو با هزار مکافات گذاشتم به بزرگی خودتون ببخشید ولی سر یه فرصت مناسب میام براتون کامنت میزارم البته بگم ها تمام پست هاتون رو میخونم و در جریان هستم .

 

خوب غذای روز هست

کته قالبی با خوراک ذرت

 

مواد لازم

سینه مرغ : 200 گرم

قارچ : 200 گرم

پیاز : 1 عدد بزرگ

ذرت : 1 پیمانه

فلفل دلمه : 3 قاشق

ادویه : نمک و فلفل و پودر کاری و آویشن

برنج : 2 پیمانه

روغن مقداری

 

طرز تهیه : اول از همه برنجتون رو خیس کنید برای کته کردن بعد که مدت زمانش تکمیل شد اون رو بزارید تا پخته بشه دیگه حتما همه طرز درست کردن برنج کته رو بلد هستن اگر کسی بلد نبود بگه براش دستورش رو بزارم .

بعد میریم سراغ درست کردن خوارک

اول از همه سینه مرغ رو ریز خرد کنید بعد پیاز ها رو خلال کرده و تفت بدید بعدش که خوب تفت خورد بهش رب رو اضافه کرده و با اون تفت بدید تا ربتون خوش رنگ بشه بعد سینه مرغ رو اضافه کنید و بعد ادویه جات رو اضافه کنید و  بزارید که سرخ بشه .

 

 

بعد از اون قارچها رو که ورقه کردید به همراه ذرت و فلفل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و درب ماهی تابه رو بزارید تا قارچها آب بندازه و با آب اون غذا پخته بشه تا غذاتون آماده بشه .

در همین حین باید برنجتون رو بزارید تا کته بشه وقتی که آماده شد برنج رو داخل یه قالب بریزید من از قالب کیک استفاده کردم کاملا برنج رو داخلش پر کردم و بعد توی یه ظرف برگردوندم و بعد وسط برنج و دورش رو با خوارک تزئین دادم .

 

 

خوراک سیب زمینی

 

 معمولا پنج شنبه ها که میرم خونه ناهار ندارم مجبورم سریع یه غذای حاضری درست کنم .

که منجر میشه به این غذاهای من در آوردی که خیلی هم خوشمزه میشه .

حالا مواد لازم رو یاداشت کنید

سیب زمینی : ۲ عدد نسبتا بزرگ

پیاز : ۱ عدد بزرگ

ذرت : نصف پیمانه

پنیر پیتزا : به میزان دلخواه

گوجه فرنگی : ۲ عدد

ادویه : نمک و فلفل و ادویه پیتزا ( ادویه همیشک )

روغن : به میزان لازم

 طرز تهیه : اول از سیب زمینی ها رو ورقه کرده و داخل ماهی تابه که روغن ریختید سرخ کنید اگر از سیب زمینی کوچیک به تعداد بیشتر استفاده کنید بهتره تا بزرگ بعد که سرخ شد بزارید کنار .

 بعد پیاز ها رو سرخ کنید و بعد که آماده شد سیب زمینی ها رو بریزید داخلش و مخلوط کنید بعد روی اون گوجه فرنگی ها رو ورقه کرده و بعد ذرت ریخته و در اخر پنیر پیتزا رو اضافه کرده و روی اون ادویه جات رو بریزید و در مای تابه رو بزارید تا پنیر ها آب بشه بعد میتونید نوش جان کنید .

 

 

کوکو والک

پی نوشت :

دوستای گلم والک رو میتونید از بازار تجریش بخرید و اینکه الان بیشتر میوه و سبزی فروشی ها هم میارن .


سلام دوستای گلم

چرا این مدته بعد از عید همه یواش یواش دارن وبلاگ نویسی رو کنار میزارن نمیدونم واقعا چی شده ولی من همچنان برای دل خودم ادامه میدم .

فصل بهار که میاد کلی میوه و سبزیجات تازه میاد توی بازار میوه و سبزی هایی که توی فصلهای دیگه نیست .

امروز یه غذا با این سبزی فصلی که اسمش هست والک میخوام براتون درست کنم این سبزی طعمش خیلی شبیه به سیر هست چون انتهای ریشه این گیاه مثل سیر میمونه به نظر من بهتره این سبزی رو به یه سبزی دیگه که برای کوکو سبزی استفاده میشه مخلوط کنن طعمش خیلی بهتر میشه البته خود من این رو تک استفاده کردم .

کوکوی والک

مواد لازم :

والک : ۳۰۰ گرم

تخم مرغ : ۴ عدد

گردو : خرد شده ۳ قاشق غذاخوری

زرشک : ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

روغن هم برای سرخ کردن به میزان لازم

 

طرز تهیه :

اول از همه والک ها رو پاک کنید و بعد بشورید و در آخر هم خرد کنید این سبزی رو زیاد نمیشه خرد کرد چون خیلی لیز میشه اگر سبزی خرد کن دارید که با اون بهتره اگر نه که با چاقو روی تخته خردش کنید .

بعد که خرد کردیم تخم مرغ ها رو اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست بشه و تخم مرغها کف کنه بعد گردو و زرشک که از قبل خیس کردید رو با ادویه جات اضافه کنید و مخلوط کنید .

داخل یک ماهی تابه رو روغن ریخته و مایع رو داخلش بریزید و خوب کف ماهی تابه رو بپوشونید و در ماهیتابه رو بزارید تا یه طرف کوکو گرفته بشه بعد میتونید برش بزنید و طرف دیگرش رو سرخ کنید .

امیدوارم که درست کنید و از طعمش لذت ببرید .

خرما توپی

سلام

یه دسر خیلی مقوی برات آماده کردم که هم برای بچه ها خوبه هم برای بزرگترها.

مواد لازم :

خرما بدون پوست و هسته : نصف بسته

گردو رنده شده یا خورد شده : ۴ قاشق غذاخوری

کنجد : ۲ قاشق غذاخوری

در صورت تمایل میتونید از پودر پسته یا نارگیل هم استفاده کنید .

طرز تهیه :

اول از همه خرما ها رو پوست گرفته و هسته ها رو در بیارید بعد با گوشت کوب یا هرچیزی که دارید اون رو کاملا له کنید و یکدست بشه بعد گردوهایی که رنده یا ریز خرد کردید رو بهش اضافه کنید و کنجد ها رو هم اضافه کنید و خوب با قاشق مخلوط کنید تا یکدست بشه .

بعد توی یه ظرف مقداری کنجد بریزید و از مایع آماده شده گلوله های کوچیکی بردارید و توی دستتون گرد کنید بعد داخل کنجد بغلتونید و به همین ترتیب بقیه مواد رو آماده کنید و نوش جان کنید .

نکته ۱: در هنگام برداشتن گلوله های خرمایی باید دستها نم دار باشه در کنارتون یه کاسه بزارید و دستاتون رو توش خیس کنید تا مایع به دستتون نچسبه .

نکته ۲:میتونید گلوله های خرمایی رو هم توی نارگیل یا توی پودر پسته غلط بدید که ترکیب رنگی خیلی قشنگی میده من فقط کنجد در دسترسم بود و از اون استفاده کردم شما میتونید از هرنوع دانه خوراکی استفاده کنید میتونید داخل مواد از فندق یا بادام هم استفاده کرد .

 

دسر آکواریوم

 

سلام به دوستای گلم

قرار بود عکس دسرهام رو براتون بزارم ولی از غذاها عکسی ندارم باید ببخشید چون یادم رفت موقع شام انقدر سرم شلوغ شده بود که یادم رفت ولی دسرها چون بعد از غذا خورده شد دیگه وقت داشتم ازشون عکس بگیرم .

 

دسر اول  دریای آبی

 

 

  

مرحله اول :

 مواد لازم : برای تهیه کرم هلویی

شیر : 5/1 لیوان

نشاسته : 2 قاشق غذاخوری

شکر : 2 قاشق

پودر ژله هلویی : 1 بسته

 

طرز تهیه :

اول از همه نشاسته رو با مقداری آب  سرد کاملا مخلوط کنید بعد به شیر اضافه کنید و بزارید روی گاز دائم به هم بزنید تا سفت بشه در همین حین شکر رو هم اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا مثل فرنی یا همون سس سفید که درست می کنید سفت بشه بعد که آماده شد بزارید خنک بشه .

پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید تا شفاف بشه بعد به کرمی که در بالا درست کردید اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد داخل دوتا پیرکس به اندازه مساوی بریزید و بزارید داخل فریزر تا سریع تر خودش رو بگیره .

 

مرحله دوم :

 

مواد لازم :

پودر ژله آبی  : 1 بسته

پاستیل به شکل ماهی و شکلات های سنگی به میزان دلخواه

 

طرز تهیه :

بعد از اینکه یه خورده کرمی که در بالا درست کردیم خودش رو گرفت بیرون میاریم و پاستیل ها رو به شکل زیر که در عکس می بینید

 

 و هر طور که دوست دارید بچینید و بعد پودر ژله آبی رو آماده کنید طبق دستور روی پاکت

 

 

 و به اندازه 2 الی 3 قاشق روی پاستیل ها بریزید و بزارید که خودش رو دوباره داخل فریزر بگیره چون اگر همش رو بریزیم همه پاستیل ها میاد روی ژله بعد که دیدید پاستیل ها سفت شد بقیه مایع رو بریزید و بزارید داخل یخچال خودش رو بگیره .

 

 

 

 

دسر دوم  دریای سرخ

 

مرحله اول : که مثل بالا هست و نصف مواد داخل پیرکس ریخته میشه و بعد مراحل پایین رو اجرا کنید .

مرحله دوم

مواد لازم :

 پودر ژله قرمز با هر طعمی  : 1 بسته

پاستیل به شکل ماهی در بالا

بیسکویت پتی بور : 1 بسته

کره : 100 گرم

 

طرز تهیه :

در مرحله قبل گفتم که کرم رو آماده کردیم و داخل دو تا پیرکس ریختیم  در اینجا مرحله آماده کردن بیسکویت هست که کاملا با غذا ساز یا خرد کن به صورت پودر در میاریم و بعد کره رو داخل ماکروفر آب کرده و یا روی حرارت غیر مستقیم و به بیسکویت اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم  و بعد روی کرم رو با این مواد کاملا میپوشونیم و بعد میزاریم داخل فریزر تا خودش رو بگیره و بعد ماهی رو روی اون می چینیم .

در این جا باید پورد ژله قرمز رو هم مثل دستور روی پاکت آماده کنید

 

 

 و بزارید داخل فریزر یه خورده خودش رو بگیره نباید خیلی گذاشت که سفت بشه در حدی که خیلی شل نباشه و  بعد یه مقدار روی بیسکویت که ماهی ها رو چیدیم

میریزیم و دوباره میزاریم داخل یخچال اگر به صورت شل بریزیم داخل بیسکویت میره و باعث نگه داشته نشدن ماهی ها میشه اگر مقداری داخل فریزر بزاریم و بعد روی ماهی ها بدیم بهتره بعد که ماهی ها روی بیسکویت سفت شدن باقی ژله رو میریزم و دوباره میزاریم تا خودش رو بگیره .

بعد که آماده شد نوش جان کنید .

  

 

احوالاتم

 بعدا نوشت : غذاهایی که درست کردم

مرغ سوخاری - بیف استروگانف با اسفناج - چیکن استروگانف - سالاد سیب زمینی با پیازچه - سالاد کاهو و دسر و سوپ تره فرنگی


سلام دوستای گلم

خدارو شکر الان خیلی بهترم خیلی دوره سختی رو گذروندم واقعا بد بود اصلا حال هیچ کاری رو نداشتم همش نگران این بودم که نکنه یه وقت مهمونام هم مریض شده باشند که مامانم گفت نه هیچ اتفاقی نیوفتاده بابام همش میگفت چشمت کردن مریض شدی از بس غذاهای خوشمزه درست کرده بودی و حسابی از خودت هنر در کردی .

خوب بگذریم از مهمونی بگم که خیلی عالی بود همه غذاها خوب شده بود البته بگم خواهرام هم کلی کمک کردن که همه چی عالی شده بود همه از مدل ژله هایی که درست کرده بودم خیلی خوششون اومده بود حالا بعدا عکساش رو میزارم ولی از غذاهام نشد عکس بگیرم آخه یادم رفت دیگه وقتی یادم افتاد که نصف غذاها خورده شده بود .

جمعه هم رفتیم خونه دوست همسری و برای ناهار اونجا بودیم و عصر هم اومدیم خونه مادر همسری .

فرداش که رفتم سرکار تا عصر خیلی حالم خوب بود بعد از این که یه خورده غذا خوردم گرفتم خوابیدم تا همسری بیاد همین که اون اومد انقدر از خواب بد بیدار شدم اصلا تعادل نداشتم دیگه حالم خیلی بد شد از همون موقع حالت تهوع و ............... شروع شد که تا ساعت ۱۲ شب تحمل کردم شاید خوب بشه دیگه دیدم نمیتونم و همسری رو از خواب بیدار کردم رفتیم درمانگاه و سریع یه سرم بهم وصل کردن و یه چند تا آمپول که زیاد تاثیری نکرد دوباره اونجا هم حالم بهم خورد دیگه بعدش اومدیم خونه و تا صبح نخوابیدم همش حالم بد میشد دیگه فردا صبحش همسری من رو برد گذاشت خونه مامانش و گفت تا عصر که من بیام باید همسرم رو خوب کنی منم گفتم مگه مامانت دکتره که بخواد این کارو بکن اونم گفت من نمیدونم باید خوب بشی دیگه یه روز اونجا بودم کلی مادر شوهری بهم رسید و فرداش هم نیومدم سرکار رفتم خونه مامانم یه خورده هم اونجا بهم رسیدن یه خورده بهتر شدم ولی تا آخر هفته این حال و احوال هنوز باهام بود .

پنج شنبه هم دیگه حالم خیلی بهتر بود و شبش هم قرار بود بریم خونه دختر عمه ام برای شام دیگه رفتیم و تا دیر وقت اونجا بودیم و اومدیم خونه .

جمعه هم که در حال کردن بودم این یک هفته که مریض بودم نتونسته بودم به تمیز کاری برسم که دیگه گذاشتم برای آخر هفته و همسری هم کلی کمکم کرد و بعد از کارامون نشستیم پای تلویزیون و بعدشم که یه خورده خوابیدیم و حسابی خستگیمون در رفت و بعد از اونم رفتیم خونه مادر همسری برای شام .

خوب بالاخره این مریضی ما هم بخیر گذشت دوستای گلم شما هم این مدته خیلی مراقب خودتون باشید چون این مریضی کلی از انرژی بدن رو میگیره و حسابی سیستم گوارشی رو بهم میریزه من که هنوز معده ام مشکل داره باید یه دکتر معده ام برم .

 

ویروس جدید نمیدونم چیه

 

سلام دوستای گلم

با عرض شرمندگی یه دو روزی نیامدم سرکار الان هم زیاد حالم خوب نیست بعدا میام تعریف میکنم

فقط بگم که این مدته خیلی مواظف خودتون باشید من که خیلی حالم بده این مریضی همراه با ا س ه ا ل  و   ا س ت ف ر ا غ و بدن درد و دل درد هست خیلی مراقب باشید که نگیرید منم نمیدونم از کجا گرفتم خوب برم که زیاد حال نوشتن ندارم

فعلا بای تا بعد که بیام ...

مهمونی آخر هفته

 

خوب خدا رو شکر مهمونیم به خوبی برگزار شد و همه چی عالی بود البته دست خواهرام درد نکنه خیلی کمکم کردن فکر کنم اگر نبودن کلی کارهام میموند .

نمیدونم چرا این دفعه انقدر کم آورده بودم خیلی خسته بودم همیشه خودم دست تنهایی همه کارهام رو انجام میدم ولی این دفعه واقعا اگر تنها بودم فکر کنم نمیرسیدم .

ظهر که از شرکت رفتم دوتا خواهرام باهام اومدن خونمون سریع ناهار رو خوردیم و بعدش من دیگه رفتم توی آشپزخانه و سریع مواد سوپ رو گذاشتم و خواهرام هم خونه رو جمع آوری کردن بعدشم اومدن توی آشپزخونه کمکم با همدیگه دسر ها رو درست کردیم و بعدشم سالاد رو بعد بقیه غذاها رو .

دیگه تا مهمونا بیان همه غذاهام رو آماده کردیم و مرغ ها رو هم سرخ کردم که دیگه کاری نداشته باشم .

فکر کنید توی این هیری ویری قرار بود بیان برامون م ا ه و ا ر ه ت ر ک بزارن آخه پنچ شنبه ها یه سریال داره که خیلی قشنگه نمیشد ازش بگذریم برای همین دیگه طرف ساعت نه و نیم شب بود اومد و یه ربع کارو تموم کرد و رفت .

اون شب انقدر خوردیم که داشتم میترکیدم کلی دسر و شیرینی و آخر شب هم بستنی که دیگه بیچاره مهمونا آخر شبی حال رفتن نداشتن هرچی اصرار که شب بمونید نموندن دیگه ساعت یک بود همشون رفتن . من که دیگه هیچ کاری نکردم فقط میوه و شیرینی ها رو جابجا کردم و رفتم خوابیدم .

بقیه کارها موند برای فردا صبح .

صبحم که دیگه به زور بلند شدم دلم میخواست بگیرم بخوابم بلند شدم سریع کارهام رو کردم و رفتیم برای ناهار خونه دوست همسری و تا عصر اونجا بودیم .

بعد از اونجا هم دوباره اومدیم خونه مادر همسری تا شب بعد از فیلم یوسف دیگه اومدیم خونه و لا لا کردیم .

امروز صبح که دلم نمیخواست از جام بلند شم الان هم که دارم اینا رو مینویسم دارم با چشمهای بسته مینویسم از بس که خوابم میاد .

باگت شکم پر

 

سلام دوستای گلم

فروردین ۸۸ هم تموم شد خیلی زود گذشت وارد اردیبهشت شدیم نمیدونم چرا همیشه برای من این ماه خیلی دیر میگذره فکر کنم بخاطر این که هیچ تعطیلی نداره و همش باید بیاییم سرکار .


دیگه بیشتر از این خجالتم ندید خوبه آخه بعضی وقتها آدم میمونه چی درست کنه در صورتی که کلی غذا بلده ولی خوب نمیشه هر غذایی رو جلوی مهمون گذاشت ولی در هر صورت بابت همه چی ازتون ممنون حالا برید این غذای خوشمزه رو درست کنید و حالشو ببرید .

 

غذایی که امروز میخوام یاد بدم خیلی راحته و خیلی هم خوشمزه هست .

مواد لازم :

نان باگت : ۱ عدد

قارج : ۲۵۰ گرم

فلفل دلمه : ۳ قاشق غذاخوری

پیاز داغ : ۳ قاشق غذاخوری

ادویه شامل : نمک و فلفل و آویشن و پودر کاری

پودر سوخاری : به میزان لازم

تخم مرغ : ۲ عدد

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه : اول از همه نونهای باگت رو به قطر ۵ سانت حلقه کنید بعد مقدار از خمیر توش رو در بیارید نباید کامل در بیارید باید یکطرف بسته باشه میتونید از نون باگتهایی که چند روزی خریدید استفاده کنید لازم نیست خیلی تازه باشه .

بعد قارچ و فلفل دلمه و پپاز داغ رو که از قبل آماده کردید با هم مخلوط کنید و ادویه جات رو اضافه کنید و بزارید که آب قارج کاملا گرفته بشه و آب نداشته باشه و بعد در آخر که بزارید یه خورده خنک بشه و بعد پنیر پیتزا رو اضافه کنید میتونید هم استفاده نکنید .

بعد که موادمون آماده شد از مواد مقداری داخل نونهای باگت پر کنید و بعد کاملا فشار بدید که یکدست بشه مواظف باشید که ته نون سوراخ نشه بعد نون رو داخل تخم مرغ که از قبل باید هم بزنید فرو می بریم و بعد داخل پودر سوخاری و در آخر که همه آماده شد داخل روغن سرخش کنید و بعد نوش جان کنید .

 

میتونید از مواد داخل به روشهای دیگه هم استفاده کنید از گوشت و مرغ و هر چیزی که دوست دارید از کالباس و سوسیس خرد شده هم میشه استفاده کرد .