احوالات و کوکوی کدو

 

سلام دوستای گلم

خدا رو شکر حالم الان خیلی بهتره البته باید بگم ها هنوز وقت نکردم دوباره برم پیش دکتر آخه گفته باید یه روز درمیون بایم پیش دکتر همتی میرم نمیدونم میشناسید یا نه فقط قلنج میشکونه خیلی دکتر خوبیه فقط یه جلسه رفتم پیشش باید بازم برم تا کمر دردم خوب بشه .

در حال حاضر اوضاع احوال خوبه خبر خاصی نیست فقط اینکه هنوز مشکل اینترنتم حل نشده .

همسریم هم امروز رفت ماموریت تا جمعه منم برای خودم میرم حسابی استراحت .

از همه دوستای گلم ممنون بابت کامنت هاتون دلم نمیخواد شما ها رو نگران کنم از اینکه میبینم دوستای خوب و دلسوزی مثل شما دارم واقعا به خودم میبالم . اگر کمتر براتون کامنت میزارم دلیل بر این نیست که وبلاگتون رو نمیخونم برعکس میخونم ولی کامنت نمیتونم بزارم .

 

براتون یه غذای ساده درست کردم که خیلی زود حاضر میشه امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید .

 

مواد لازم :

کدو : 4 عدد متوسط

فلفل دلمه :1 عدد کوچک

گوجه فرنگی : 2 عدد

تخم مرغ : 4 عدد

پنیر پیتزا : 4 قاشق غذاخوری

ادویه شامل : نمک ، فلفل ، آویشن

 

طرز تهیه :

ابتدا کدوها رو پوست کنده و بعد از وسط به دو نیمه کرده حلقه حلقه می کنیم و بعد فلفل دلمه ای رو مکعبی  خرد کرده و گوجه فرنگی رو پوست گرفته و مکعبی خرد کنید بعد داخل یه ظرف تخم مرغها رو خوب با همزن دستی یا برقی میزنیم بعد بهش پنیر و بعد کلیه ادویه جات رو اضافه کرده و بعد کلیه مواد خردشده رو اضافه کرده و مخلوط کنید .

داخل ماهی تابه مقداری روغن ریخته داغ شود بعد مایع کوکو رو داخل ماهی تابه ریخته و دربش رو میزاریم تا یه طرفش خوب سرخ بشه بعد برش می زنیم و طرف دیگرش رو هم سرخ می کنیم .

کوکو

 

آپ فوری

سلام دوستای گلم

حالتون چطوره فکر کنم بهتر از من باشید این مدته که همش درگیر دکتر هم برای کمرم و دیگه سونوگرافی و هزار جور دکتر دیگه هر روز باید کلی پول توی جیب این دکتر ها بریزم تا بلکه درست بشیم .

از همتون بابت اینکه کمتر بهتون سر میزنم باید ببخیشد ولی بدونید مطالبتون رو میخونم ولی کامنت نمتونم بزارم باورتون نمیشه کلی کلافه هستم از اینکه کمتر میتونم بیام .

دعا کنید که همه چی زودتر درست بشه .

فعلا بای تا بعدا با یه پست خوشمزه بیام .

روز پدر

 

میلاد مظهر علم و عزت و عدالت و سخاوت و شجاعت، اسد الله الغالب، علی بن ابیطالب،مبارک باد

 

پدر ای چراغ خونه! مرد دریا، مرد بارون

 با تو زندگی یه باغه، بی تو سرده مثل زندون

هر چی دارم از تو دارم ، تو بهار آرزوها

هنوزم اگه نگیری، دستامو می افتم از پا . .

بادمجان سوخاری

 

سلام به دوستای گلم

ازهمتون ممنون بابت تبریکاتتون امیدوارم که بازم بتونم براتون مفید باشم .

امروز هم با یه غذای خیلی خوشمزه درخدمتم امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید .

 

بادمجان سوخاری

 

مواد لازم :

بادمجان بزرگ : 2 عدد

آرد سوخاری : مقداری

تخم مرغ : 1 تا 2 عدد

پنیر پیتزا : 150 گرم

روغن : مقداری برای سرخ کردن

 

طرز تهیه : ابتدا بادمجان ها رو پوست کنده و بعد حلقه کنید خیلی نازک نباشه ارتفاع هر کدوم حدود 2 سانت بعد داخل آب نمک بخوابونید تا هنگام سرخ کردن روغن کمتر ببره . بعد از 15 دقیقه داخل آبکش ریخته تا آبش رفته .

داخل یه ظرف تخم مرغها رو ریخته و خوب میزنیم و داخل یه ظرف دیگه مقداری پودر سوخاری ریخته بعد بادمجان ها رو اول داخل تخم مرغ بعد داخل پودر سوخاری خوب غلط میدیم تا همه جاش آغشته به آرد بشه کلیه بادمجان ها رو این کار رو انجام میدید بعد داخل روغن سرخش می کنید .

بعد از آماده شدن بادمجان ها اونها رو داخل سینی فر چیده و بعد روش رو پنیر پیتزا میدیم و یک عدد دیگه بادمجان روش قرار میدیم باید کلیه بادمجان ها رو به همین ترتیب آماده کنید یعنی یکی زیر و یکی رو باشه بعد به مدت 10 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار میدیم تا پنیر آب بشه بعد میتونید همراه با سس آماده شده میل کنید .

 

طرز تهیه سس

گوجه فرنگی : 3 عدد

قارچ : 5 عدد

فلفل دلمه : 2/1 فلفل دلمه

نمک و فلفل مقداری

 طرز تهیه : گوجه فرنگی و فلفل دلمه  رو با مخلوط کن یا خرد کن حسابی ریز کنید به غیر از قارچ که باید ریز ریز خرد کنید و داخل یه ماهی تابه مقداری روغن ریخته و سس رو داخلش ریخته و میزاریم تا آبش تبخیر بشه و سرخ بشه و مقداری نمک و فلفل بهش اضافه کنید و وقتی آماده شد همراه با بادمجان میل کنید .

 

تولد وبلاگی مبارک

بعدا نوشت : اول قابل توجه سامانتا جون و الهه جون باید بگم که کیک پختم و عکس گرفتم ولی نمیتونم آپلود کنم ولی بالاخره پیدا کردم از الهه جون ممنون بابت عکسات که من رو رسوند به سایت آپلود عکس

دو م اینکه سامانتا جون واقعا شرمنده بابت  اون اسم آخه اسم همسر دوستم هست  که اشتباه گرفتم اصلا قصدی نداشتم .


سلام دوستای گلم

 

با دو روز دیر کرد باید بگم که این دومین سالگرد تولد وبلاگم مبارک یه وقت فکر نکنید یادم رفته بود ها نه اصلا واقعیت اینه که اصلا نمیتونستم وارد وب بشم خودتون دیگه میدونید مشکلات اینترنت و این شرکت ما رو دیگه ولی خوب باید بگم واقعا چقدر زمان زودر میگذره اینگار همین دیروز بود که تازه شروع کرده بودم به نوشتن ولی به هرحال هر طور که گذشت خیلی خوب بود خوشحالم از اینکه بازم به دوستانم اضافه شدن .

خوشحالم از اینکه تونستنم با حداقل امکاناتی که دارم برای شما دوستای خوبم غذاهای متنوع ارائه بدم و مورد پسندتون واقع شده باشه و همینطور با نظرات قشنگتون من رو وادار به نوشتن میکردید و این که بعضی اوقات با پیشنهاداتون باعث پیشرفتم میشدید  .

باید بگم متاسفانه بدلیل فیلتر بودن بعضی از سایتها نمیتونم عکس آپلود کنم اگر سایتی میشناسید بگید .

بالاخره آپلود کردکم

 

فعلا بای ....

خوراک نخود سبز

سلام دوستای گلم

راستش این مدته اصلا دل و دماغ نوشتن ندارم اصلا دستم به نوشتن نمیره با این اوضاع احوال مملکت حسابی بهم ریخته هر روز نگران این هستیم که چی میشه نمیتونم بیشتر از این بنویسم این مطلب پایین رو هم از قبل داشتم که براتون میزارم .

دوستای گلم همه باهم بیایم برای مردم کشورمون دعا کنیم حتی اونایی که خارج از ایران هستن تا هر چه زودتر این وضع تموم بشه .


خوراک نخود سبز

 

مواد لازم

نخود : یک پیمانه

سینه مرغ : 200 گرم

قارچ : 200 گرم

سیب زمینی : 2 عدد بزرگ

رب : 2 قاشق

ادویه ، نمک و آویشن به میزان لازم

سیر : 3 حبه

روغن برای تفت دادن مقداری

 

طرز تهیه : اول از همه نخود فرنگی رو سوا بزارید پخته بشه بعد توی ماهی تابه مقداری روغن بریزید و سینه های مرغ رو که ریز خرد کردید تفت بدید و بهش سیر رنده اضافه کنید و خوب تفت بدید بعد سیب زمینی ها رو خلال کرده و به موادمون اضافه می کنیم و همراه مرغ سرخش می کنیم و بعد که یه مقداری نرم شدن قارچ و نخود فرنگی پخته و رب و ادویه جات رو اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و بعد به اندازه یک استکان آب اضافه می کنیم و در ماهی تابه رو میزاریم تاموادمون پخته بشه و به روغن بیفته دیگه اون موقع غذامون آماده هست و میتونید نوش جان کنید .