سلام دوستای گلم

فروردین ۸۸ هم تموم شد خیلی زود گذشت وارد اردیبهشت شدیم نمیدونم چرا همیشه برای من این ماه خیلی دیر میگذره فکر کنم بخاطر این که هیچ تعطیلی نداره و همش باید بیاییم سرکار .


دیگه بیشتر از این خجالتم ندید خوبه آخه بعضی وقتها آدم میمونه چی درست کنه در صورتی که کلی غذا بلده ولی خوب نمیشه هر غذایی رو جلوی مهمون گذاشت ولی در هر صورت بابت همه چی ازتون ممنون حالا برید این غذای خوشمزه رو درست کنید و حالشو ببرید .

 

غذایی که امروز میخوام یاد بدم خیلی راحته و خیلی هم خوشمزه هست .

مواد لازم :

نان باگت : ۱ عدد

قارج : ۲۵۰ گرم

فلفل دلمه : ۳ قاشق غذاخوری

پیاز داغ : ۳ قاشق غذاخوری

ادویه شامل : نمک و فلفل و آویشن و پودر کاری

پودر سوخاری : به میزان لازم

تخم مرغ : ۲ عدد

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه : اول از همه نونهای باگت رو به قطر ۵ سانت حلقه کنید بعد مقدار از خمیر توش رو در بیارید نباید کامل در بیارید باید یکطرف بسته باشه میتونید از نون باگتهایی که چند روزی خریدید استفاده کنید لازم نیست خیلی تازه باشه .

بعد قارچ و فلفل دلمه و پپاز داغ رو که از قبل آماده کردید با هم مخلوط کنید و ادویه جات رو اضافه کنید و بزارید که آب قارج کاملا گرفته بشه و آب نداشته باشه و بعد در آخر که بزارید یه خورده خنک بشه و بعد پنیر پیتزا رو اضافه کنید میتونید هم استفاده نکنید .

بعد که موادمون آماده شد از مواد مقداری داخل نونهای باگت پر کنید و بعد کاملا فشار بدید که یکدست بشه مواظف باشید که ته نون سوراخ نشه بعد نون رو داخل تخم مرغ که از قبل باید هم بزنید فرو می بریم و بعد داخل پودر سوخاری و در آخر که همه آماده شد داخل روغن سرخش کنید و بعد نوش جان کنید .

 

میتونید از مواد داخل به روشهای دیگه هم استفاده کنید از گوشت و مرغ و هر چیزی که دوست دارید از کالباس و سوسیس خرد شده هم میشه استفاده کرد .