کباب ترکی و خشک کردن توت فرنگی
سلام دوستای گلم
شادی جون و ندا جون بابت راهنمایی هاتون ممنون ولی نتیجه موفقیت آمیز نبود نمیدونم شاید برای خشک کردن توت فرنگی بهترین راه همون آفتاب باشه . خودم قبلا پرتقال و سیب رو روی بخاری خشک کردم خیلی خوب شده بود ولی الان که نمیشه بخاری روشن کرد برای همین میخواستم بدونم غیراز آفتاب با ماکروفر و فر چطوری میشه درست کرد که اینم نشد .
ولی در هر حال پیغامهایی که گذاشته بودید خیلی خوب بود و من دو حالت رو امتحان کردم هم توی فر و هم توی ماکروفر خوب نشد بنابراین دیگه بقیه توت فرنگی ها رو حروم نکردم فکر کنم شاید توت فرنگی هاش کوچک بود و به درد این کار نمیخورد ولی تصمیم گرفتم که یه مقدار توت فرنگی درشت بخرم و وقتی رفتم خونه مامانم توی آفتاب خشکش کنم چون خونه ما بالکن نداره و اصلا آفتاب نمیخوره برای همین خونه مامانی بهترین جا هست چون کلی آفتاب داره .
این عکس توت فرنگی ها
دیشب شام کباب ترکی درست کردم خیلی خوشمزه شده بود دستورش رو از یه وبلاگ خوشمزه برداشتم و درست کردم خیلی عالی شده بود و خیلی هم راحت بود .
مواد لازم :
گوشت راسته گوساله : ۲۵۰ گرم
پیاز خرد شده : ۱ عدد
روغن زیتون : ۱ قاشق برای داخل گوشت
روغن مایع : ۲ قاشق
فلفل دلمه ای : ۱ عدد کوچک
قارچ : ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل و هر ادویه دیگر به دلخواه
پیاز رنده شده : ۲عدد متوسط
طرز تهیه : ابتدا پیاز رو رنده کرده و آبش رو میگریم و داخل یک ظرف میرزیم بعد گوشت راسته رو ورقه کرده و باریک باریک میبریم و با آب پیاز به مدت ۲ ساعت میخوابونیم تا ترک شود به بهش فلفل و روغن زیتون میزنیم . بعدپیاز رو خلال کرده و فلفل دلمه و قارچ رو هم به صورت ورقه صورت خرد می کنیم و داخل ماهی تابه تفت میدیم زیاد سرخش نمی کنیم
بعد گوشت رو اضافه کرده و شعله گاز رو زیاد می کنیم تا گوشت آب نندازه و ادویه های دلخواه رو میزنیم و گوشت رو کاملا تفت میدهیم تا کاملا پخته شود دیگه اون موقع غذای ما آماده هست میتونید هم ساندویچ درست کنید و هر چی دوست دارید داخلش بزارید و هم اینکه توی بشقاب سرو کنید و هر کس به دلخواه خودش درست کنه .