سلام دوستای گلم

حالتون چطوره من که خوبم خدا رو شکر این مدته هم زیاد نمیتونم بیام وب فقط بگو که مطالبتون رو میخونم ولی بازم نمیتونم کامنت بزارم بخاطر اینکه از گوگل میخونم .

در حال حاضر خبر خاصی نیست زورهامون همینجوری میگذره دیگه واقعا کار کردن خیلی سخت شده یکی از همکارام استعفا داده خوشبحالش منم دنبال یه فرصت مناسب هستم که خونه نشین بشم .

از همتون ممنون بابت اینکه بهم سر میزنید و حالم رو میپرسید منم از اینکه کمتر میام اینجا خیلی ناراحتم ولی هروقت بتونم میام حتی شبا از خونه با موبایلم میام چک میکنم ببینم که کی برام کامنت گذاشته ولی خوب با اون سرعت موبایل هم که نمیشه بیایی وب بخونی فقط در حد دیدن کامنت ها میام .

حالا برید این غذا رو درست کنید و نوش جان کنید .

خیلی غذاهای مختلف دارم که براتون بزارم ولی با این اوضاع احوال زیاد نمیشه آپ کرد.


کوکوی تره فرنگی با نخود فرنگی

 

مواد لازم

تره فرنگی : 4 عدد بزرگ

نخود فرنگی : یک پیمانه

قارج : 200 گرم

فلفل دلمه : 2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ : 4 عدد

شیر : نصف لیوان

آرد : 2 قاشق

ادویه : نمک ، فلفل ، آوبشن

 

طرز تهیه : اول از همه نخود فرنگی ها رو مقداری آب پز کنید بعد تره فرنگی ها رو خرد کنید و در مقداری روغن تفت بدید تا نرم بشه بعد بهش قارچ رو اضافه کنید .

در داخل یه کاسه تخم مرغها رو خوب با همزن بزنید بعد بهش شیر و آرد رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

بعد مواد بالا منظورم تره فرنگی که مقداری تفت دادید بزارید خنک بشه بعد نخود فرنگی و فلفل دلمه و ادویه جات رو با تخم مرغ مخلوط شده قاطی کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه .

داخل یه ماهی تابه مقدار روغن بریزید داغ که شد موادمون رو میریزیم و کاملا یکدست کف ماهی تابه پهن می کنیم و بعد در ماهی تابه رو میزاریم تا یکطرفش خوب سرخ بشه بعد برمیگردونیم طرف دیگرش هم سرخ بشه .

در ضمن این کوکو رو میتونید داخل پیرکس مقداری چرب کنید و مواد رو بریزید و بزارید داخل فر و وقتی یه کف کوکو طلائی شد روی فر روشن کنید تا روش هم طلائی بشه .