این آش رو قبلا داخل یکی از پستهام گذاشته بودم که گفتم بهتره جداش کنم و شما دوستای گلم درست کنید ولذتش رو ببرید آخه من عاشق این آش هستم هر وقت میریم سمت آذربایجان از این آش نخورم نمیشه و توی این هوای سرد خیلی مزه میده .

 

دستور آش دوغ :

نخود : 2 استکان کوچک

سبزی : نیم کیلو ( تره ، گشنیز، سیر 6 حبه رنده شده  )

دوغ : 3 کیلو

برنج : 1پیمانه

آرد برنج : 1 قاشق

تخم مرغ : 2 عدد

 

طرز تهیه :

اول از همه سبزی ها رو پاک کرده و میشورید بعدشم خورد میکنید . بعد نخود ها رو از شب قبل خیس کنید تا موقع خودرن نفخ ایجاد نکنه بعدش نخود و برنج رو میریزید توی یه قابلمه و روش آب میریزید میزارید پخته بشه بعدش سبزی رو بهش اضافه می کنید ..

 

 

 

بعد که پخته شد توی یه ظرف تخم مرغها رو شکسته و بهش آرد برنج و یه خورده دوغ اضافه کنید و مخلوط کنید و به همراه بقیه دوغها داخل قابلمه سبزی و نخود بریزید و هم بزنید

 در قابلمه رو نزارید که یه وقت سر نره بعد میزارید که به قل قل کردن بیوفته و بعدش زیرش رو کم می کنید تا کاملا جا بیفته میتونید مقداری هم نمک اضافه کنید و بعد که پخته شد میل کنید .