کوکوی قارچ و پنیر
سلام دوستای گلم
بابت نظرات قشنگتون ممنون بالاخره کار دسته بندی غذاها تموم شد و اینطوری به نظر خودم هم بهتر شد .
غذای امروز
کوکوی قارچ و پنیر
مواد لازم برای ۲ نفر
قارچ : ۳۰۰گرم ورقه شده
پنیر پیتزا : به میزان لازم
فلفل دلمه : یک عدد خورد شده
ذرت : نصف پیمانه
تخم مرغ : ۳ عدد
ادویه : نمک و فلفل و آویشن
روغن : برای سرخ کردن
طرز تهیه :
اول از همه مواد رو مقداری تفت میدیم بخاطر اینکه آب قارچ گرفته بشه و آب نندازه بعد میزاریم خنک بشه و وقتی خنک شد بهش تخم مرغ و دو قاشق غذاخوری پنیر پیتزا اضافه می کنیم و ادویه جات رو میریزیم و بعد توی یه ماهی تابه نچسب رو روغن میریزم و میزاریم داغ بشه و بعد کلیه موادمون رو توی ماهی تابه ریخته و روش رو صاف می کنیم و میزاریم که کاملا سرخ بشه بعد که سرخ شد لازم نیست برگردونید و طرف دیگه اش سرخ بشه همون طرف سرخ نشده رو کاملا با پنیر بپوشونید و در ماهی تابه رو بزارید تا پنیر کاملا آب بشه یا میتونید داخل فر بزارید و گریل کنید البته این غذا رو توی فر هم میشه درست کرد به همین ترتیب که گفتم فقط داخل پیرکس رو لازم نیست خیلی روغن بریزید در حد اینکه کفش چرب بشه بعد که پنیر آب شد میتونید نوش جان کنید .