پا چینی مرغ
خوب دوستای گلم اینم از غذای امروز
پاچینی مرغ
مواد لازم :برای ۲ نفر
کتف مرغ : ۱۰ عدد ( همون رون کوچولویی که کنار سینه هست )
تخم مرغ : ۲ عدد
آرد سوخاری : به میزان لازم
نمک و فلفل و ادویه : به میزان لازم
طرز تهیه : اول از همه همون رون کوچولوها رو پوستش رو میگیرید و بعد از قسمت پایین تمام گوشتها رو به سمت بالا میدیم البته توسط چاقو از پایین جدا کنید و به سمت بالا میدید در داخل عکس کاملا مشخصه که باید به چه شکلی باشه در آخر و بعد داخل تخم مرغ زده شده و بعد ادویه جاتی رو که به آرد سوخاری مخلوط کردیم پا چینی ها رو بعد از تخم مرغ داخل اون میزنیم و بعد داخل روغن سرخش می کنیم و میتونید در کنارش از سبزیجات پخته یا سرخ شده استفاده کنید .
+ نوشته شده در سه شنبه ۱۳۸۷/۰۹/۲۶ ساعت 20:55 توسط فائزه
|