ناگت مرغ و قارچ سوخاری
سلام به دوستای گلم
اول از همه ماه مبارک رمضان رو به همه تبریک میگم و ازتون میخوام من رو هم دعا کنید توی این ماه عزیز آخه من نمیتونم روزه بگیرم اگر بگیرم دیگه رو به موتم .
خوب توی این ایام سعی میکنم غذاهایی بزارم که ساده باشه و بتونید توی این ماه ازش استفاده کنید .
البته این غذایی که میزارم خیلی ساده است ولی دنگ و فنگ داره .
ناگت مرغ با قارچ سوخاری
مواد لازم :
فیله مرغ یا سینه مرغ : 5 تیکه حدود 250 گرم
پیاز : 1عدد متوسط
نمک و فلفل و ادویه جات وپودر سیر : به مقدار لازم
پودر سوخاری : به میزان لازم
طرز تهیه :
اول از همه سینه مرغ رو توی میکسر بریزید و میکسش کنید بعد پیاز رو هم همین کارو کنید بعدش با هم به اضافه کلیه ادویه جات مخلوط کنید .
بعدش به اندازه یک گلوله بردارید و مثل شکل زیر درون پودر سوخاری میغلتونید و بعد درون روغن سرخ میکنید .
طرز تهیه قارچ سوخاری :
مواد لازم برای قارچ سوخاری :
قارچ : 500 گرم
آرد سوخاری : به میزان لازم
طرز تهیه بنیه :
آدر : به مقدار که مواد تقریبا سفت شود
شیر : 3 قاشق
تخم مرغ : 1 عدد
آرد و شیر رو مخلوط کرده و بعد تخم مرغ رو داخل میریزیم و کاملا مخلوط می کنیم آرد به قدر بریزید که مایعی مثل مایع کیک و یا سس سفید درست بشه طوری که از مواد چکه نکنه .
ابتدا قارچ ها رو شسته و به شکل زیر از وسط چهار قاچ می کنیم اگر قارچتون بزرگ بود اگر کوچک بود همونطور درسته .
بعد داخل مایع بنیه میغلطونیم و بعد در پودر سوخاری و بعد در روغن با حرارت زیاد سرخش می کنیم .
البته یه سالاد کوچیک هم با قارچ و چوانه ماش درست کردم در کنار غذا خیلی خوشمزه میشه .
که اونم موادش فقط قاچر و جوانه ماش هست با سس فرانسوری .