سلام به دوستای گلم

امروز یه غذا میخوام براتون بزارم که این رو خودم درست نکردم این دست پخت پدر عزیزم میباشد واقعا آشپزیش حرف نداره کلا آشپزیهامون بد نیست .

غذای امروز هست شیرازی پلو که واقعا خوشمزه هست من عاشق این غذا هستم بابایی برای ناهار جمعه درست کرده بود و ما هم به اتفاق مادر و خواهر و دخترخاله و خاله رفته بودیم سر مزار مادر بزرگم و بنابراین بابایی غذای اون روز رو درست کرد .

مواد لازم : البته برای ۲ نفر رو من میگم شما میتونید به تعداد نفرات مواد رو بیشتر کنید  

برنج : ۲ پیمانه

بادمجان : ۲عدد

مرغ : ۲ تکه مرغ

زرشک : ۳ قاشق

پیاز داغ : ۳ قاشق

مواد برای ته چین :  

زعفران : به میزان دلخواه

ماست : ۱ پیمانه

تخم مرغ : ۲ عدد

طرز تهیه : اول از همه مرغها رو میزاریم پخته بشه بعد اونا رو ریش ریش می کنیم . بعدش بادمجان هاپوست کنده  وحلقه حلقه کرده  و در آب نمک میزاریم و بعدش خشک می کنیم و سرخش می کنیم . بعدش برنجمون رو آبکش کرده میزاریم کنار و بعد زرشک رو بامقداری شکر و روغن و زعفران آماده می کنید مثل برای زرشک پلو بعدش توی یه کاسه به اندازه دو تا کفتگیر برنج بریزید و ماست و زعفران و تخم مرغ رو بریزید داخلش و خوب مخلوط کنید بعد که مخلوط شد داخل ظرفی که قرار هست مواد رو بریزید تا دم بکشه ته ظرف این ته چینی که درست کردیم رو میرزیم بعدش روی یه ردیف بادمجان و مقداری گوشت و پیاز داغ و زعفران رو میدیم بعد از برنج آبکش شده روش میدیم به همین ترتیب کلیه موادمون رو لایه به لایه رو هم میریزیم و بعد میزاریم که برنجمون دم بکشه .

یادتون نره قبل ازاینکه مواد ته چین رو بریزید ته ظرف رو حتما روغن بدید یه مقداری آب خیلی کم و بعد مواد رو روش بریزید .

در ضمن این غذا رو میتونید توی ظرف پیرکس هم درست کنید توی ظرفی که نچسب باشه و بتونید برگردونید .

نوش جانتون .