مطبخ خونه
 

سلام به دوستای گلم

قرار بود عکس دسرهام رو براتون بزارم ولی از غذاها عکسی ندارم باید ببخشید چون یادم رفت موقع شام انقدر سرم شلوغ شده بود که یادم رفت ولی دسرها چون بعد از غذا خورده شد دیگه وقت داشتم ازشون عکس بگیرم .

 

دسر اول  دریای آبی

 

 

  

مرحله اول :

 مواد لازم : برای تهیه کرم هلویی

شیر : 5/1 لیوان

نشاسته : 2 قاشق غذاخوری

شکر : 2 قاشق

پودر ژله هلویی : 1 بسته

 

طرز تهیه :

اول از همه نشاسته رو با مقداری آب  سرد کاملا مخلوط کنید بعد به شیر اضافه کنید و بزارید روی گاز دائم به هم بزنید تا سفت بشه در همین حین شکر رو هم اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا مثل فرنی یا همون سس سفید که درست می کنید سفت بشه بعد که آماده شد بزارید خنک بشه .

پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید تا شفاف بشه بعد به کرمی که در بالا درست کردید اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد داخل دوتا پیرکس به اندازه مساوی بریزید و بزارید داخل فریزر تا سریع تر خودش رو بگیره .

 

مرحله دوم :

 

مواد لازم :

پودر ژله آبی  : 1 بسته

پاستیل به شکل ماهی و شکلات های سنگی به میزان دلخواه

 

طرز تهیه :

بعد از اینکه یه خورده کرمی که در بالا درست کردیم خودش رو گرفت بیرون میاریم و پاستیل ها رو به شکل زیر که در عکس می بینید

 

 و هر طور که دوست دارید بچینید و بعد پودر ژله آبی رو آماده کنید طبق دستور روی پاکت

 

 

 و به اندازه 2 الی 3 قاشق روی پاستیل ها بریزید و بزارید که خودش رو دوباره داخل فریزر بگیره چون اگر همش رو بریزیم همه پاستیل ها میاد روی ژله بعد که دیدید پاستیل ها سفت شد بقیه مایع رو بریزید و بزارید داخل یخچال خودش رو بگیره .

 

 

 

 

دسر دوم  دریای سرخ

 

مرحله اول : که مثل بالا هست و نصف مواد داخل پیرکس ریخته میشه و بعد مراحل پایین رو اجرا کنید .

مرحله دوم

مواد لازم :

 پودر ژله قرمز با هر طعمی  : 1 بسته

پاستیل به شکل ماهی در بالا

بیسکویت پتی بور : 1 بسته

کره : 100 گرم

 

طرز تهیه :

در مرحله قبل گفتم که کرم رو آماده کردیم و داخل دو تا پیرکس ریختیم  در اینجا مرحله آماده کردن بیسکویت هست که کاملا با غذا ساز یا خرد کن به صورت پودر در میاریم و بعد کره رو داخل ماکروفر آب کرده و یا روی حرارت غیر مستقیم و به بیسکویت اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم  و بعد روی کرم رو با این مواد کاملا میپوشونیم و بعد میزاریم داخل فریزر تا خودش رو بگیره و بعد ماهی رو روی اون می چینیم .

در این جا باید پورد ژله قرمز رو هم مثل دستور روی پاکت آماده کنید

 

 

 و بزارید داخل فریزر یه خورده خودش رو بگیره نباید خیلی گذاشت که سفت بشه در حدی که خیلی شل نباشه و  بعد یه مقدار روی بیسکویت که ماهی ها رو چیدیم

میریزیم و دوباره میزاریم داخل یخچال اگر به صورت شل بریزیم داخل بیسکویت میره و باعث نگه داشته نشدن ماهی ها میشه اگر مقداری داخل فریزر بزاریم و بعد روی ماهی ها بدیم بهتره بعد که ماهی ها روی بیسکویت سفت شدن باقی ژله رو میریزم و دوباره میزاریم تا خودش رو بگیره .

بعد که آماده شد نوش جان کنید .

  

 

+ نوشته شده در  دوشنبه ۱۳۸۸/۰۲/۱۴ساعت 9:37  توسط فائزه | 
 
صفحه نخست
پست الکترونیک
آرشیو
عناوین مطالب وبلاگ
درباره وبلاگ
من و همسری بهمن ماه سال 82 عقد کردیم و بعد از یک سال و نیم نامزد بودن شهریور 84 رفتیم زیر یه سقف و زندگیمون رو شروع کردیم . من متولد 61 و همسری 58 هست . اینجا رو برای این درست کردم تا بتونم خاطرات خوب زندگیمون و همه تلاشهایی که من و همسری برای یه زندگی خوب کشیدیم رو اینجا بنویسم تا هر وقت به اینجا نگاه میکنم بدون که توی زندگیم چه لحظه هایی وجود داشته و قدرش رو بیشتر بدونم . در ضمن اینجا هم از آشپزی هام براتون میزارم .
( در ضمن من اینجا از هرچی که دوست داشته باشم مینویسم و میزارم از خاطراتم از آشپزی هام از مطالب آموزشی و تبلیغاتی از دوستاتی که علاقه ای به این مطالب ندارن باید بگم که هیچ اجباری نیست که بیان مطالب رو بخونن میتونن صفحه وبلاگ رو ببندن و برن وبی که مورد علاقشون هست رو ببینن )

پیوندهای روزانه
شارلوت
بانوی یاسها
کوچه خلوت دل (خورشید جون)
درگوشی ...
کوروش کبیر( نازنین جون و پسرگلش)
کافی نت قاصدک
کریزی ورلد آف ماین
یه جای دنج
رایحه آشپزی ( افسانه جون)
کالسکه های آشنا ( هستی جون)
مهشید سافت
افلاکیان ( فائزه )
دل نوشته های من ( هنگامه )
داستان های سفید
حقوق قضائی ( آقای نصیری)
تنهایی یک مکمل(نرگس)
زندگی در گذر زمان (ساناز جون)
رنگین کمان ( سمیرا )
قاشق چوبی
آشپزی
عسل و شکر
میز غذا
دنیای لیلی
بهار جونی
اطلاعات پزشکی در زمینه بارداری
تقدیم به تنها مهربونم ( آرزو)
سامانتا ( مرجان جون)
مطبخ شیما
ناگفته های تارا
مطالب جالب ( آزاده )
فضول خانم
سفالینه - شکمینه
عاشقانه های ( الهه جونم )
هنردستی (آزاده)
زیباکده ( دختر ایرونی)
عاشقانه های من و عسلیم ( طنین )
چشمهای عاشق ( عسل )
یه وبلاگ خوشمزه
پزشکی و سلامت
گل سرخ
روی میز آشپزخانه (شادی جون)
زنانه
آموزش زبان انگلیسی
آشپزخانه ماری
دکوراسیون و تزئینات داخلی( الینا جون )
از هنرخود لذت ببرید(ندا جون)
حس قشنگ مادری
داروهای گیاهی
آرشیو پیوندهای روزانه
نوشته های پیشین
آبان ۱۳۹۲
مرداد ۱۳۹۰
دی ۱۳۸۹
آبان ۱۳۸۹
مهر ۱۳۸۹
شهریور ۱۳۸۹
مرداد ۱۳۸۹
خرداد ۱۳۸۹
دی ۱۳۸۸
آذر ۱۳۸۸
آبان ۱۳۸۸
مهر ۱۳۸۸
شهریور ۱۳۸۸
مرداد ۱۳۸۸
تیر ۱۳۸۸
خرداد ۱۳۸۸
اردیبهشت ۱۳۸۸
فروردین ۱۳۸۸
اسفند ۱۳۸۷
بهمن ۱۳۸۷
دی ۱۳۸۷
آذر ۱۳۸۷
آبان ۱۳۸۷
مهر ۱۳۸۷
شهریور ۱۳۸۷
مرداد ۱۳۸۷
تیر ۱۳۸۷
خرداد ۱۳۸۷
اردیبهشت ۱۳۸۷
فروردین ۱۳۸۷
اسفند ۱۳۸۶
بهمن ۱۳۸۶
دی ۱۳۸۶
آذر ۱۳۸۶
تیر ۱۳۸۶
آرشیو موضوعی
مسافرت های جکی و جیکی
تولدهای خانواده (جکی و جیکی )
مهمونی های جکی و جیکی
مریضی های جیک جیک
بازی های وبلاگی
طرز میوه خشک کردن
انواع غذاهای گوشتی
انواع غذاهای مرغی
انواع سالاد
انواع دسر
انواع پلو
انواع خورشت
انواع سوفله و گراتن
انواع ماکارونی
انواع پیتزا
انواع غذاهای دریایی
انواع سوپ
انواع کوکو و رولت
انواع شیرینی و کیک
انواع اسنک
انواع خوراک های گیاهی
انواع آش
روزمره هام
پیوندها
دانلود کتاب آشپزی
هر دوشنبه فال قهوه
دانلود همه چیز در وب
آپلود عکس
سایوک
 

 RSS

POWERED BY
BLOGFA.COM